Silicium 40+

Kifejezetten a mély ráncok feltöltésére, a megereszkedett arcbőr, toka és nyak területének kezelésére lett kifejlesztve.

Szilícium Szuper Lifting kezelés 40 éves kortól

40 éves kor felett az arckezelés célja nemcsak a mély ráncok kezelése, hanem fontos az arc megereszkedett kontúrvonalainak megemelése. A tengeri organikus szilícium kisimítja és feltölti a ráncokat, azonnali lifting hatása megemeli az arckontúrt, feszesíti a nyak és a toka területét.

A Thalgo szilícium programja feltölti és feszesíti a bőrt, valamint pótolja a hiányzó szilíciumot a bőrből. Az exkluzív, lifting hatású Anti-age arckezelés, mely mélyreható hidratáló és regeneráló hatásának köszönhetően ideális választás az érett, igényes arcbőr számára. A Szilícium Dermastim’ bőrstimuláló masszázs és a Koncentrált Szilícium Kivonat segítségével kisimítjuk a látható ráncokat, feszesítjük, megemeljük a megereszkedett kötőszövetet és az arckontúr vonalait. A speciális Crio-Sculpting arckontúr formáló és lifting hatású maszk azonnal tónusos, rugalmas arcbőrt eredményez.

Fő hatóanyagok: Tengeri Organikus Szilícium (feszesít), Vörös alga, Koparából nyert tengeri kivonatok, Matrixyl 6000 peptidek (sejtmegújító, feszesítő, ránctalanító).

Eredmény:  A tengeri organikus szilícium kisimítja és feltölti a ráncokat, azonnali lifting hatása megemeli az arckontúrt, feszesíti a nyak és a toka területét.