Termékvisszaküldés

Visszaküldés menete

Előfordulhat, hogy mégsem szeretnéd az adott terméket / termékeket, vagy véletlenül nem azt rendelted, amit szerettél volna. Ez esetben természetesen élhetsz a visszaküldés lehetőségével, amit az online vásárlásokra vonatkozó törvény alapján 14 napig megtehetsz. 

A 14 napot onnantól számítjuk, hogy a rendelés kiszállítása megtörtént, azaz a fuvarozótól eltérő harmadik személy a csomagot átvette.

Ehhez az alábbi lépéseket kell követned!

Győződj meg arról, hogy a visszaküldeni kívánt termék(ek) megfelel(nek) a visszaküldés feltételeinek.

Ezek az alábbiak:

  • Higiéniai okokból egészségügyi, szépségápolási terméket természetüknél fogva csak bontatlan állapotban tudunk visszavenni.
  • A szabályozás szerint jogi személy számára kiállított számla esetén nem lehet biztosítani az elállást.

Ha a visszaküldeni kívánt termék megfelel a visszaküldés feltételeinek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a thalgo@thalgo.hu e-mail címen. Az e-mailbe írd be a rendelés számot és, hogy mely termékeket szeretnéd visszaküldeni.

Miután elbíráltuk a visszaküldést, helyezd vissza a csomagot ugyanabba a dobozba, amiben megkaptad. Figyelj arra, hogy gondosan csomagold be és biztosan sérülés mentesen érkezzen vissza hozzánk. Küldd vissza az alábbi címre: 1182 Budapest, Tarkő utca 4.

A visszaküldés díja minden esetben a vásárlót terheli.

FIGYELEM!

Ha az egész csomagot visszaküldöd, akkor a csomag teljes tartalmát és a szállítási díjat is visszatérítjük neked. Ha viszont csak egy részét küldöd vissza, akkor csak annak / azoknak a termék(ek)nek az árát fizetjük vissza.

A szabályozás szerint 30 napunk van arra, hogy döntést hozzunk és visszatérítsük a termék/termékek összegét. 

Ha bankkártyás fizetés történt, akkor ugyanarra a bankkártyára kapod vissza a pénzösszeget.

Ha utánvétes fizetést választottál, akkor mindenképp el kell küldened a számlázási adataidat: név, bankszámlaszám, bank neve.

Garancia

A Thalgo.hu-n forgalmazott összes termék megfelel a hatályos törvényeknek, mindegyik termék új és eredeti csomagolásban kerül kiszállításra. Számunkra nagyon fontos, hogy valóban minőségi termékeket kínáljunk, és megfelelő használatot biztosítsanak a fogyasztók számára.

Alapvető lépés, hogy miután megkapod a műszaki terméket, mindenképp olvasd el a használati útmutatót a megfelelő beüzemelés érdekében, így kikerülve bármilyen felmerülő problémát. Sok hasonló készülék van, de mindegyiknek lehet egyedi tulajdonsága, funkciója, ezért is kiemelt fontosságú a használati útmutató áttekintése.

Ha Te papírt szerint jártál el, ennek ellenére mégsem működik megfelelően, kérjük először ügyfélszolgálatunkkal vedd fel a kapcsolatot a thalgo@thalgo.hu  e-mail címen.

Kínálatunkban található műszaki termék, amelyre 1 év garanciát biztosítunk. Tehát, ha a rendeltetésszerű használat mellett is működésbeli problémát tapasztalsz, 12 hónapod van, hogy ezt jelezd felénk. 

Akkumulátoros készülék esetén a garancia fél év. Tehát, ha a rendeltetésszerű használat mellett is működésbeli problémát tapasztalsz, 6 hónapod van, hogy ezt jelezd felénk.