„A Természetes Harmónia Vonzásában!

Kiszabadulnál kicsit a nagyvárosi hétköznapok forgatagából, de nem utaznál túl messzire?

Mindössze 40 km-re Budapesttől van egy hely, amely páratlan szépségével garantáltan rabul ejt.

A Thermal Hotel Visegrád****superior gyönyörű környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában pazar kilátással a Dunakanyarra. A négycsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó vendégek számára.

A szálloda wellness részlege a Lepence Spa igazi különlegességeket rejt magában:

Az egyik ilyen Visegrád egyik természeti kincse, az 1300 méter mélységből feltörő, 39 °C-os, ásványvíz minőségű hévíz. A hotel wellness központját ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.

Itt találkozik a Spa világa a professzionális bőrápolás világával, amelyet a Thalgo nyújt. A Thalgo thalassoterápiás kezelései és különleges masszázsrituáléi teljes érzékszervekre ható élményekkel kényeztetik a vendégeket.

A wellnessben dolgozó minősített Thalgo kozmetikusok különleges képzésben részesültek, kezeik között a legjobb helyen érezheted magad.

Ha Ön is szeretné szállodájának kozmetikai vagy wellness részlegét a Thalgo fényével emelni, keressen  elérhetőségeinken! Velünk prémium minőségű, egyedi, és exkluzív szolgáltatásokat nyújthat meglévő és új vendégeinek egyaránt!

Vannak ötletei, de hiányzik a kivitelezés?

Mi segítünk Önnek a személyre szabott Spa menü összeállításában, valamint lehetőséget biztosítunk, hogy a wellness szakemberek egyéni képzések keretein belül sajátítsák el a Thalgo rituálékat.

Hívjon minket és legyen szállodája a Thalgo-val feledhetetlen!

Vendégként látogatna el a Thermal Hotel Visegrád****superior Szállodába ?

Tekintse meg a festői szépségű Dunakanyarban elterülő, négycsillagos superior szálloda weboldalát !