„Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban.

Egyszer volt, hol nem volt…a Mecsek lábainál, dombok lankái alatt fekszik Bikal.
A település hírnevét a Puchner Kastélyszálló élesztette újjá, amely valóságos időutazásban részesíti az ide látogatót. A négycsillagos kastélyszállóban gyönyörű környezetben hétféle szálláshangulat közül választhatunk a középkori főúri kényelemtől, a reneszánsz paloták hangulatán át egészen a Habsburg eleganciáig. A kastélyszálló távol a város zajától, ősfás park területén helyezkedik el teret nyitva a „szemlélődő romantikusoknak” is, akiknek jól esik kiülni, friss levegőt szívni és a természettől feltöltődni.

A Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja, amely a gyerektől a felnőttig, mindenki fantáziáját megmozgatja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével.

 

A kastélyszálló valódi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.

Az élményelemekkel megspékelt medencéken túl főúri és hercegnői kényeztetésben lehet részünk a wellness kozmetikájában is, ahol különleges képzést kapott, minősített Thalgo kozmetikus várja a vendégeket a hagyományos francia kozmetikai hagyományokat és keleti masszázsrituálékat ötvöző Thalgo thalassoterápiás kezelésekre.

Ha Ön is szeretné szállodájának kozmetikai vagy wellness részlegét a Thalgo fényével emelni, keressen  elérhetőségeinken! Velünk prémium minőségű, egyedi, és exkluzív szolgáltatásokat nyújthat meglévő és új vendégeinek egyaránt!

Vannak ötletei, de hiányzik a kivitelezés?

Mi segítünk Önnek a személyre szabott Spa menü összeállításában, valamint lehetőséget biztosítunk, hogy a wellness szakemberek egyéni képzések keretein belül sajátítsák el a Thalgo rituálékat.

Hívjon minket és legyen szállodája a Thalgo-val feledhetetlen!

Vendégként látogatna el a lenyűgöző Puchner Kastélyszállóba ?

Tekintse meg a Puchner Élménybirtok különleges szolgáltatásait, melyekkel közvetlen a kastélyszálló mellett elevenedik meg a középkor!