Stílusos pihenés a Káli-medencében.

A Balaton egyik legszebb része nem is közvetlenül a Balaton partján fekszik, hanem felette, a Káli-medencében. Meseszép dombos tájak, kisebb-nagyobb birtokok gondosan rendezett szőlőültetvényekkel, rajta bájos présházakkal, hangulatos kacskaringós utak és eredeti jellegzetességeiket megőrző falvak, eredeti formában fennmaradt évszázados kőépületekkel.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme, amely festői szépségével hajaz Toscanara vagy Provancera. Ez a vidék télen nyugodt, tavasszal tündöklő, nyáron pezsgő, és ősszel elbűvölő.

Nem véletlen, hogy a butikhotel a hazain kívül, nemzetközi elismerésekben is részesül. Ezek közül a legkiemelkedőbb: 2010-ben a Sunday Times a 100 legjobb európai szálloda közé választotta a Káli Art Inn-t.

Mivel a vidék a bortermelésről híres, így az erre járó szomjas vándor garantáltan remek nedűvel csillapíthatja a szomját. A bor- és gasztroturisták paradicsoma.

A Káli Art Inn butikhotel ebben a nem mindennapi környezetben született meg Köveskál településen, 1 hektáros területen.

A több mint 200 éves épületei, rusztikus eleganciával egyedien berendezett szobái, a buja kertben nyíló vadvirágok és a mindenfelé futó vadszőlő lugas már önmagában hordozzák, hogy itt aztán megáll velünk az idő.

A pihenőkertben minden igényt kielégítő SPA részleg található, melyben panoráma szauna, pihenő helység és masszázsszoba nyújt feledhetetlen élményt a vendégeknek. Ebben az egyedi környezetben csakis egyedi kezelések és hatóanyagok kaphattak helyet. A Káli Art a stílusos pihenéshez az exkluzív Thalgo thalassoterápiás kozmetikumokat választotta. A Thalgo algás hatóanyagok használata ismét bizonyíték a Káli Art természet közeliség melletti elköteleződésére. Itt minden adott, hogy eggyé váljunk a természettel!

Ha Ön is szeretné szállodájának kozmetikai vagy wellness részlegét a Thalgo fényével emelni, keressen  elérhetőségeinken! Velünk prémium minőségű, egyedi, és exkluzív szolgáltatásokat nyújthat meglévő és új vendégeinek egyaránt!

Vannak ötletei, de hiányzik a kivitelezés?

Mi segítünk Önnek a személyre szabott Spa menü összeállításában, valamint lehetőséget biztosítunk, hogy a wellness szakemberek egyéni képzések keretein belül sajátítsák el a Thalgo rituálékat.

Hívjon minket és legyen szállodája a Thalgo-val feledhetetlen!

Vendégként látogatna el a Káli Art mesebeli hoteljébe ?

Tekintse meg a Káli Art Inn különleges szolgáltatásait, melyek biztosan felejthetetlen pihenést kínálnak Önnek!