Thalgo Szállodaprogram

Hogyan nyújthat feledhetetlen élményeket vendégei számára?

Ha azt szeretné, hogy mindig emlékezzenek az Önöknél eltöltött kellemes percekre és szívesen térjenek vissza a vendégek az Önök szállodájába, akkor válassza a Thalgo-t!

A Thalgo az elsőszámú thalasso terápiás márka, amely ötvözi a professzionális bőrápolást a Spa világával.

A Thalgo kozmetikumok ozmotikus felszívódásának köszönhetően, kifejezetten hatékony és exkluzív bőrápolást nyújtanak minden korosztálynak, minden bőrtípusra.

Az egyedülálló védjegy termékeknek és masszázs rituáléknak köszönhetően a vendégek egy szempillantás alatt a tengeri világba csöppenek.

A hamisítatlan francia kozmetikai hagyományok összefonódva a keleti rituálékkal, teljes érzékszervekre ható élményt nyújtanak, energiát és harmóniát adva a testnek és a léleknek.

Ha Ön is szeretné szállodájának kozmetikai vagy wellness részlegét a Thalgo fényével emelni, keressen  elérhetőségeinken! Velünk prémium minőségű, egyedi, és exkluzív szolgáltatásokat nyújthat meglévő és új vendégeinek egyaránt!

Vannak ötletei, de hiányzik a kivitelezés?

Mi segítünk Önnek a személyre szabott Spa menü összeállításában, valamint lehetőséget biztosítunk, hogy a wellness szakemberek egyéni képzések keretein belül sajátítsák el a Thalgo rituálékat.

Hívjon minket és legyen szállodája a Thalgo-val feledhetetlen!

Káli Art Inn

"Stílusos pihenés a Káli-medencében"

Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok

"Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban."

Thermal Hotel Visegrád

"Természetes Harmónia Vonzás!"