hyaluron 35+

A Hyaluron feltöltő kezelés a legjobb választás a mély ráncok feltöltésére és a bőr felszíni és mélyrétegi vízhiányának megszüntetésére.

Hyaluron arckezelés 35 éves kortól ráncok ellen.

Egyedülálló anti-age arckezelés, amely látványosan feltölti a ráncokat, pótolja a bőr elvesztett természetes hialuronsav- és nedvességtartalmát. A tengeri alga hatóanyagok, Tengeri Hialuronsav Komplex és Matrixyl 6000 újgenerációs peptid serkentik a sejtmegújulást, jelentős feszesítő és ránctalanító hatásúak.

A kezelés során a Hyaluron Dermastim masszázs és Hyaluron Ráncfeltöltő Filler együttes alkalmazásával a hangsúlyos és mély ráncokat feltöltjük és kisimítjuk. Az ezután alkalmazott speciális Algo-hialuron mátrix maszk beindítja a bőr természetes hialuronsav termelését és 80 %-kal megnöveli a bőr hidratáltságát.

Fő hatóanyagok: Tengeri Hialuron komplex, Kopara tengeri kivonat (fokozza a hialuronsav termelést), Matrixyl 6000 peptid (sejtmegújító, feszesítő, ránctalanító).

Eredmény:  A kisebb ráncok kisimulnak, a mélyebbek ráncok elhalványulnak. Egyenletes, sima bőrfelszín, mélyrétegű hidratáció és fiatalos, feszes bőr.