Eye expert szemkörnyék kezelés

Thalgo Eye Expert kezeléssel azonnali egészséges ragyogó szemek 30 perc alatt!

Eye Expert szemkörnyék ápolás felsőfokon

A  speciális Actflow® és Koffein Micropatch Gel® összetevőkben gazdag kezelés hatékony a duzzanatok és sötét karikák ellen. A gyengéd szemkörnyék letisztítás és peeling után, kollagént és hialuronsavat tartalmazó koncentrált készítmények elősegítik a szemkörnyék feltöltését és feszesítését. 
A kezelést az Anti-ageing szemkörnyék masszázs teszi hatékonyabbá és egyedivé. A speciális szemkörnyék masszázs elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását és a szemkörnyék kötőszöveti regenerációját, így azonnali fiatalos megjelenést kölcsönöz a szemeknek. A Thalgo Eye Expert kezelés könnyedén beépíthető bármely Thalgo arckezelésbe.

Fő hatóanyagok: Tengeri native kollagén, Hialuronsav komplex, Tengeri szilícium komplex, Matrixyl 6000 peptid (ránctalanító, megújító hatás), Actflow® (sötét karikák ellen), Koffein Micropatch Gel (szemkörnyéki duzzanat ellen), Jania Rubens Alga, Zöld tea, Búzavirág, Napraforgó és B5 provitamin.

Eredmények: A speciális szemkörnyék kezelés hatására a szemkörnyék terület megújul, megfiatalodik, feszessé és teljesen felfrissültté válik.