Exception marine 45+

A THALGO 10 évig tartó kutatás eredményeképpen kozmetikai piacon elsőként alkotta meg az exkluzív Exception Marine, a fiatalságért felelős sejtek teljeskörű megújítását célzó professzionális termékcsaládot.

Teljeskörű sejtregenerálás az óceán mélyéről 45 év felett.

Fiatalság újraaktiváló kezelés

Az egyedülálló, nagyon igényes bőrápoló sorozat fő hatóanyaga a Thalgo által szabadalmaztatott Tengeri újratöltő komplex. A természetes alga hormonok stimulálják a sejtek oxigenizációját és termelését, az egyiptomi fügefa kivonat a kollagén rostok és hialuronsav szintézis újraaktiválásáért felelős, a havasigyopár őssejtek pedig védik a fiatalságért felelős fibroblaszt sejteket a szabadgyököktől és az UV sugárzástól.

Az értékes tengeri hatóanyagoknak és a speciális masszázs technikának köszönhetően újraalkotja az arckontúrt és csökkenti a ráncok mélységét. A kezelés hatékonysága a speciális Exepcion Marine Maszknak és a kifejezetten mélyizom és kötőszövet megemelő Energylift masszázsnak köszönhető.

Fő hatóanyagok: Tengeri újratöltő komplex (természetes algahormonok, egyiptomi fügefa kivonat, havasigyopár őssejtek), Matrixyl 6000 peptid, Hialuronsav

Eredmény:  A nagyobb mimikai ráncok kisimulnak. Egyenletes, sima bőrfelszín, mélyrétegű hidratáció és fiatalos, feszes bőr.