BIO TEÁK

BIO TEA DRAINAGE

BIO TEA DRAINAGE

Vízhajtó, cellulit elleni tea
Természetes tengeri algás és növényi tea cellulit elleni, nyirok keringést fokozó tea, mely elősegíti a salakanyagok elvezetését.

A folyadék-visszatartás a bársonyos bőr ellensége. Nem csupán a narancsbőrként ismert, a csípőre és a derékra rakódott zsírpárnákat növeli, de duzzadt bokát és domborodó hasat is eredményezhet. Az arcunk puffadtságáért, és a szemeink alatti táskákért is felelős lehet.

Thalgo megoldása
100% bio organikus  növényi anyagokban és ásványi anygokban gazdag tengeri algát tartalmazó cellulit elleni, nyirokkeringést serkentő tea. Az organikus réti legyezőfű,  édesgyökér,  fekete ribizli levél és organikus hibiszkusz természetes vízhajtó hatású, hatékonyan kezeli a szervezet vízvisszatartását. Intenzív méregtelenítő hatásánál fogva kezeli a cellulit okoztabőrproblémákat, zsírfelhalmozódásokat. A  természetes fekete ribizli gyümölcs-kivonat élvezetessé teszik a teázás élményét.

Fő összetevők:

  • Organikus Réti legyezőfű: nyirokkeringést serkentő, csökkenti a cellulit problémákat.
  • Természetes organikus édesgyökér:  természetes vízhajtó hatású
  • Organikus fekete ribizli levél: vízhajtó hatású
  • Organikus hibiszkusz: vízhajtó hatású
  • Fucus vesiculosus alga: rosttartalma fokozza egészséges bélműködést
  • Természetes fekete ribizli-kivonat: biztosítja a tea rendkívül finom ízvilágát.

Alkalmazás:
Naponta 1-2 tasakot használjunk. Naponta 1-2 tasakot használjunk. Tegyen egy tasakot egy teás bögrébe, öntsön rá  250 ml forrásban lévő vizet, majd áztassa 5-7 percig. 

Kiszerelés: 20 egyedileg csomagolt tasak / doboz.

Külön megjegyzés: A Thalgo Bio Organikus teák ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező,  magas antioxidáns tartalmú termékek. Nem tartalmaznak műtrágyát, GMO-t (genetikailag módosított anyagokat), a mesterséges színezékeket, aromaanyagokat, és növényvédőszer-maradékokat. Jódot nem tartalmaz.