COSMECEUTICAL KÉSZÍTMÉNYEK

RESURFACER CREAM-SERUM

RESURFACER CREAM-SERUM

Bőrmegújító Krém-Szérum
Rendellenességek kezelésére megalkotott "új bőr" textúrát létrehozó bőrgyógyászati szérumok hatékonyságú krém.

Az első multi-perfector (bőrtökéletesítő) kozmetikai terápia, mely korrigálja a bőr tartós, szűnni nem akaró rendellenességeit, továbbá „új bőr” textúrát kölcsönöz a bőrnek. A szűnni nem akaró foltok láthatóan csökkennek, az arcszín egységessé válik, a bőr áteresztőképessége javul, miközben a  szöveteket a koncentrált Marine Mesolift összetevő bio mikrogömbjei maximálisan feltöltik.

Tipp: A szérum hatékonyságával versenyző krém folyamatos használatával a bőr tónusa és felszíne egyenletessé válik, foltok hegek, sebhelyek csökkenek.  Matt hatást biztosító nem komedogén krém. 

Fő hatóanyagok:

  • Szabadalmaztatott Marine Mesolift - az aktív összetevő mikrokapszulákban történő koncentrálása (Biosphera mikro-gömbök) - a sejtek anyagcsere folyamatainak fokozása és a bőr fiatalságának megőrzése
  • Szabadalmaztatott Neo-Skin® – a bőr minőségének helyreállítása
  • Sytenol A [1%] – az oxidatív stressz elleni védelem, a bőr egyenetlen felszínének (mikrorelief) javítása
  • Synactin AC [2%]  – a bőr tónusa egyenletessé válik

 
Tudástár: 

* Bőrgyógyászati felügyelet mellett végzett kutatásokkal BIZONYÍTOTT hatékonyság. A kutatásban részt vevők által megerősített, a készítmény egy hónapig tartó alkalmazását követően tapasztalható eredmények:
> egyenletesebb bőrtónus: 85%
> egységesebb arcszín: 75%
> a bőr textúrája simává válik: 70%

* 20, 30 és 55 év közötti önkéntes önértékelése alapján – Látható eredmények a készítmény naponta két alkalommal, 28 napon keresztül történő alkalmazását követően.

Kiszerelés:  50 ml

Alkalmazás: Vigye fel a készítményt reggel és este az arcra és a nyakra, gondosan kerülve a szemkörnyéki területeket.

Külön megjegyzés: A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.