COSMECEUTICAL KÉSZÍTMÉNYEK

DETOX REGENERATOR

DETOX REGENERATOR

Fiatalságfokozó ampullkoncentrátum
Látványos lifting és ráncfeltöltő, intenzív fiatalító és sejtméregtelenítő hatású koncentrátum tengeri hatóanyagokkal minden bőrtípusra.

Szabadalmaztatott Marine Mesolift szuperaktív koncentrált hatóanyaggal gazdagított Detox Regenerator koncentrátum fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait és a létfontosságú tápanyagok feltöltésével segít megőrizni a bőr fiatalságát. A Lumisource fokozza a sejtek természetes méregtelenítő folyamatait, amely tökéletes bőrlégzést bíztosít.

Tipp: Többszörösen szövet revitalizáló, mely rendkívül látványos lifting és ránckisimító hatású koncentrátum a megviselt bőrnek. Garantált eredmények 7 nap alatt!

 Fő hatóanyagok:

  • Szabadalmaztatott Marine Mesolift A sejtek anyagcsere folyamatainak fokozása és a bőr fiatalságának megőrzése.
  • Lumisource (Candida saitoana)A sejtek természetes méregtelenítő folyamatának fokozása.

Tudástár: 

  • Tónusosabb bőr: 85%
  • az energizált bőr visszanyeri vitalitását: 80%
  • ragyogóbb, friss és üde arcszín: 75%.

Kiszerelés:  7x1.2 ml

Alkalmazás: Egy hétig tartó kúra. 7 egymást követő napon vigyen fel fél adagnak (1 ampulla= 2 felvitel) megfelelő készítményt reggel és este a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra, gondosan kerülve a szemkörnyéki területeket. Hagyja a készítményt felszívódni.

Külön megjegyzés: A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.