THALGO NAPOZÓ TERMÉKEK

SELF TANNING CREAM

SELF TANNING CREAM

Önbarnító krém
Frissítő krémzselé a természetes, gyönyörű barnaságért arcra és testre   "foltok és csíkok" nélkül.

Természetes barnaságot biztosító krémgél az arc és test bőrének természetes színezésére. Napsütötte hatás az év minden napján napozás nélkül. A Thalgo által kifejlesztett speciális önbarnító molekuláknak köszönhetően csíkosság-mentesen színezi a bőrt. Természetes Aloe vera  rendkívüli élettelivé és frissé varázsolja a bőrt.

Tipp: Az egyenletes barnaság érdekében a használat előtt radírozzuk le az arcot és testet különös figyelmet fordítva a térd és könyök területére. A barnító krém használatát követően alaposan mossunk kezet.

Fő összetevők:

Aoe vera: Intenzív hidratálás, regenerálás
Dihydroxyacetone (DHA) és Erythrulose kombinációja: az önbarnító molekulák lehetővé teszik a bőr csíkosság-mentes színezéét.

Alkalmazás: A lábakon kezdve egyenletesen vigyük fel a krémet. Kerüljük az ismételt alkalmazást ugyanazon a helyen, és enyhén nyomkodjuk be a térd, könyök, a sarok és a boka területén.

Kiszerelés: 200 ml

Külön megjegyzés: Friss, virágos, édes, gyümölcsös illatA természetes hosszantartó barnaság hatását optikailag felerősitik a készítményekben lévő finoman irizáló gyöngyök.