THALGO NAPOZÓ TERMÉKEK

SATIN TANNING OIL

SATIN TANNING OIL

Barnító Szaténfényű Olajpermet SPF6 
Könnyű, jól felszívódó olajspray a test és a haj védelmére. 

A tápláló spray  gazdag E-vitaminban és karotinoid tartalmú algákban, véd az UV sugaraktól és a sós víztől. Egyenletes, tartós barna színt ad. A táplálja a bőrt és rugalmassá teszi. Fő összetevője az intenzív ránctalanító Asztaxantin megakadályozza a napozás következtében kialakuló barna foltok kialakulását. Védelmet nyújt és puhaságot kölcsönöz a bőrnek és a hajnak. 

Tipp:  Nagyon erős napfsugárzás mellett ismételje meg a felvielt 2 óránként és minden fürdés után az érzékeny testfelületeken. Alkalmazza a hajra permetezve, védi ugyanis a hajat a sós víztől is.

Tengeri  hatóanyagok:

  • Haematococcus Pluvialis zöld mikro alga: amely az astaxanthin természetes forrása, erős antioxidánsként védi a sejteket.
  • Astaxanthin: mikroalgákból nyerik és az egyike a leghatékonyabb antioxidánsoknak. 500-szor erősebb mint az E-vitamin, 40 szer erősebb mint a ß-karotin! Megakadályozza a ráncok megjelenését,  a bőr kiszáradását, a rugalmasság elvesztését és feszességét. Egyenletes barnulást biztosít,  pigmentáció foltok nélkül. 
  • Karotinoidok, zsírsavak, fehérjék, szénhidrátok és ásványi anyagok: együttesen védenek a káros UV sugarak ellen és hidratálják a bőrt.

Alkalmazás: Minden nap használja egész testen, különös figyelmet fordítva az érzékeny területekre, mint például a vállak és a lábak.

Kiszerelés: 125 ml

Külön megjegyzés Finom, kellemes illatvilág: citrusfélék, kókusz és vanília. A természetes hosszantartó barnaság hatását optikailag felerősitik a készítményekben lévő finoman irizáló gyöngyök.