THALGO NAPOZÓ TERMÉKEK

AGE DEFENCE SUN LOTION

AGE DEFENCE SUN LOTION

Anti-age naptej testre SPF30
Könnyen felszívódó anti-age napozó emulzió magas fényvédelemmel és tengeri összetevőkkel az egész test számára.

Megfelelő védelem, már az első naptól kezdve. Ez a bársonyos, kellemes és ultra-könnyű textúrájú naptej optimális védelmet nyújt a bőr számára. Hosszantartó, egyenletes barnaságot kölcsönöz, mely fokozatosan alakul ki.
A naptejben lévő SUN’YTOL® a Thalgo által szabadalmaztatott, tökéletes UV védelmet biztosító tengeri sztár hatóanyag, melyet kizárólag ezekben a termékekben találhatunk meg az egész világon. Erős védelmet biztosít a legkárosabb tartományban levő UVA és UVB sugarak ellen is.

Tipp: Anti-age hatásának köszönhetően védi a bőrt az idő előtti öregedéstől.

Fő hatóanyagok:

  • SUN’YTOL®: Thalgo által szabadalmaztatott tökéletes UV védelmet biztosító tengeri hatóanyag
  • Astaxanthin: Mikroalgákból nyerik és az egyike a leghatékonyabb antioxidánsoknak. 500-szor erősebb, mint az E-vitamin, 40-szuer erősebb, mint a β-karotin! Megakadályozza a ráncok megjelenését, a bőr kiszáradását, a rugalmasság elvesztését és a feszességét. Egyenletes barnulást biztosít, pigmentáció foltok nélkül.

 

Alkalmazása: Használja megfelelő mennyiségben minden napozás előtt (vagy csak mikor utcára megy). Ajánlott megismételni a krémezést 2 óránként, illetve fürdés után az extra védelemért!

Kiszerelése: 150 ml

Külön megjegyzés: A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket (kivéve méhviaszt).