THALGO NAPOZÓ TERMÉKEK

AGE DEFENCE SUN CREAM

AGE DEFENCE SUN CREAM

Anti-age napvédő arc- és dekoltázs krém SPF50
Anti-age napozó krém nagyon magas fényvédelemmel és tengeri összetevőkkel az arc, nyak és dekoltázs számára.

A gyorsan felszívódó készítmény, mely hatékonyan semlegesíti a napsugárzás okozta káros szabadgyököket és véd a leégés ellen. A napozó krémben lévő SUN'YTOL® a Thalgo által szabadalmaztatott tökéletes UV védelmet biztosító tengeri sztár hatóanyag, melyet kizárólag ezekben a termékekben találhatunk meg az egész világon. Erős védemet biztosít a legkárosabb tartományban lévő UVA és UVB sugarak ellen is. Folyamatos használata tartós barnaságot és egészségesen szép bőrt eredményez.

Tengeri összetevők:

  • SUN'YTOL®:   Thalgo által szabadalmaztatott  tökéletes UV védelmet biztosító tengeri hatóanyag.
  • Astaxanthin: mikroalgákból nyerik és az egyike a leghatékonyabb antioxidánsoknak. 500-szor erősebb mint az E-vitamin, 40 szer erősebb mint a ß-karotin! Megakadályozza a ráncok megjelenését,  a bőr kiszáradását, a rugalmasság elvesztését és feszességét. Egyenletes barnulást biztosít,  pigmentáció foltok nélkül.


Tipp:
Érzékeny bőrre is kiváló,  megelőzi a nap okozta pigmentációs foltokat és védi a bőrt az idő előtti öregedéstől.

Alkalmazás:

Használja minden nap az arc, nyak és dekoltázs területére. Érdemes megismételni a krémezést 2 óránként, illetve fürdés után az extra védelemért!

Kiszerelés: 50 ml

Külön megjegyzés:

Könnyed, kellemes állag, frissítő illat: monoi fehér virág, kókusz és vanília.
A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.