THALGOMEN FÉRFI KOZMETIKUMOK

REGENERATING CREAM

REGENERATING CREAM

Regeneráló krém
Ránckontroll és revitalizálás férfiaknak egyben. Energetizálja a bőrt, csökkenti a bőrhibákat, és harcol az öregedés látható jelei ellen.

Friss emulzió férfias illatvilággal. A tengeri hatóanyag komplex szabályozza a faggyútermelést, a bükkfa rügy csökkenti a bőrhibákat, az Algue Blue Vital® pedig fokozza a sejtmegújulást és harcol az öregedés látható jeleivel szemben. A bőr láthatóan simább, a ráncok csökkennek: az öregedés és fáradtság jelei gyorsan megszűnnek. A bőr erőt és energiát sugároz.

Tipp: Azoknak a férfiaknak, akiknek fontos bőrük fiatalságának és a vonzó külső megőrzése, és olyan krémet keresnek, mely hatékonyan küzd az öregedés jelei ellen.

Fő hatóanyagok:

  • Algue Blue Vitale®: sejtmegújító, harcol az öregedés első jelei ellen
  • Padina pavonica: szabályozza a faggyútermelést
  • Bükkfa rügy: csökkenti a bőrhibákat
  • Matrixyl: stimulálja a kollagén szintézist

 

Alkalmazása: Alkalmazza közvetlenül az arcbőr tisztítását vagy a borotválkozást követően. Vigyen fel 1 pumpa Regenerating Cream-et. A készítmény azonnal felszívódik, a bőr üdévé válik.

Kiszerelése: 50 ml

Külön megjegyzés: A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, Propilén-glikol, genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket (kivéve méhviaszt).