Férfi bőrápolás

THALGOMEN FÉRFI KOZMETIKUMOK

ANTI FATIGUE SERUM

ANTI FATIGUE SERUM

Szemkörnyékápoló Szérum férfiaknak
3az1-ben hatású frissítő koncentrátum, mely kisimítja a ráncokat, csökkenti a duzzanatokat és a sötét karikákat.

Férfiak esetében a fáradtság jelei elsősorban a szemkörnyéken jelentkeznek. A világoskék színű, jól felszívódó szérum aktív energetizáló Algue Bleue Vitale®, és keringést serkentő Actiflow® és ödémacsökkentő, nyugtató Búzavirág összetevőinek köszönhetően a szem alatti duzzanatok visszahúzódnak, a sötét karikák eltűnnek, a szemkontúr kipihentté, és egységessé válik. Relaxált és pihent külsőt eredményez.

Tipp: A készítmény különösen ajánlott azoknak a férfiaknak, akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt, vagy a repülő utak miatti időzónaváltás-szindróma tüneteinek kitett fáradt szemkörnyéküket szeretnék megfelelően ápolni.

Fő összetevők:

  • Algue Bleue Vitale® : sejtmegújító, harcol az öregedés első jelei ellen, ránckezelő
  • Actiflow®: serkenti a mikrokeringést, érösszehúzó, csökkenti a karikákat és az ödémát
  • Búzavirág: Duzzanat csökkentőnyugtat, nyugtató, relaxáló


Alkalmazása:
A megtisztított bőrre vigye fel, majd néhány szemkörüli körkörös mozdulattal masszírozza be a krémet. Az arckezelés alkalmával alkalmazza a szérumot kis mennyiségben, a szem sarkában szem előtt tartva a "szarkalábakat és ráncokat". Kerüljük a felső szemhéjakat. Alkalmazza a fáradtság elleni szemkörnyék ápoló szérumot reggel és este.

Kiszerelése: 15 ml 

Külön megjegyzés: A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket (kivéve méhviaszt).