ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK

OCEA SUN

OCEA SUN

Barnulást elősegítő gélkapszula
100% természetes tengeri eredetű étrendkiegészítő 
gélkapszula, amely a bőrnek tartós barnaságot biztosít

Antioxidáns tartalmú komplex, amely védi a sejteket a káros UV fénytől és napsugárzástól. Megelőzi a hiperpigmentációt és védelmet biztosít a pigmentfoltok ellen. A tengeri alga kivonat, paradicsom kivonat, béta karotin, borágó olaj, cink összetevőinek köszönhetően tartós, terrmészetes napbarnított színt biztosít a bőrnek.

Tipp: Azoknak különösen ajánljuk, védeni szeretnék szemüket és  szemkörnyéküket a napsugárzás káros hatásaitól. Kíváló napallergia megelőzésére.

Fő hatóanyagok:

  • Béta karotin: gátolja a szabadgyökök elterjedését, védelmet nyújt a káros UV sugarakkal szemben, elősegíti a bőr szép egyenletes barnulását.
  • Borágó olaj: bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, késlelteti a ráncok megjelenését, csökkenti a foltokat és gátolja a megjelenésüket
  • Napraforgó olaj: magas vitamin (E, B, C) és az ásványi anyag tartalma, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, megakadályozza a kiszáradását. E vitamin tartalma miatt védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
  • Cink: A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában. Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához.


Alkalmazás:
Naponta 1 kapszula szedése ajánlott, étkezés közben. Az egy hónapig tartó kezelés megismételhető. A kezelést a napozást megelőző 3 héttel tanácsos elkezdeni.

Kiszerelés: 30 db / doboz.

Külön megjegyzés: Thalgo tengeri hatóanyagos természetes eredetű gélkapszulák. A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.