Arcápolás

ZSÍROS PROBLÉMÁS BŐR

THALGODERMYL EXTRACTS

THALGODERMYL EXTRACTS

Akne elleni Koncentrátum
Gyors és hatékony megoldás pattanások, bőrpirosság, komedók, egyenetlenségek kezelésére.

Világossárga természetes olajkoncentrátum, mely helyileg alkalmazva a legkellemetlenebb bőrhibákat, aknékat, pattanásokat is képes azonnal  megszüntetni. A termék legfőbb célja, hogy a bőrhibák kialakulásának minden szintjén aktívan fejtse ki hatását, ezért azt a problémát is kezeli, amikor a pattanás mégcsak a kezdeti stádiumban van és hatékony akkor is amikor már kitisztítottuk az aknét, és  szükséges annak az utókezelése. A Controlamine®, Ac.net®, és koncentrált növényi kivonatok nagyon gyorsan és hatékonyan dolgoznak a bőrhibákon.  A készítmény természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal a bőr tiszta és egyenletes lesz. 

Tipp: Minden kombinált, vagy zsíros bőrrel rendelkező nőnek és tinédzsernek, akik alkalomszerűen vagy krónikusan szenvednek olyan bőrhibáktól mint a bőrpír, komedók, egyenetlenségek. Tökéletes a gombás szeboreás, és az ekcémás eredetű bőrproblémák kezelésére is.

Fő összetevők:

  • Controlamine®: faggyútermelést szabályozó, irritáció csökkentő és vékonyítja a megvastagosott szaruréteg, bőrszerkezet javító
  • Ac.net®: gátolja a baktériumok elszaporodását, szeborrea ellenes
  • Esszenciális olajok: tisztító és kiegyensúlyozó hatású
    Citrom, levendula, vasfű és kamilla
  • Növényi kivonatok: tisztító és kiegyensúlyozó hatású
    árnika, ezüst nyír, ginzeng és zsurló

 

Alkalmazás:
Alkalmazza közvetlenül helyileg a bőrhibákon, pattanásokon, reggel és este a bőr alapos megtisztítását követően. Mindig kerülje a szemkörnyéket!

Kiszerelés:  30 ml

Külön megjegyzés: A zsíros bőr ápolására kifejlesztett teljes sorozat megfelel a THALGO új készítményeire vonatkozó előírásoknak. Termékeink parabénmentesek, nem tartalmaznak ásványi olajokat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.