Arcápolás

ZSÍROS PROBLÉMÁS BŐR

GENTLE PURIFYING GEL

GENTLE PURIFYING GEL

Méregtelenítő-tisztító gél
Mélytisztító lemosó gél, amely a tisztátalan, olajosan fénylő, faggyútúltengéstől szenvedő bőrök napi ápolását teszi lehetővé.

Gyengéd, friss illatú mélytisztító gél a zsíros problémás bőr ápolására. A lemosás során optimális hidratálást biztosít, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, miközben megakadályozza a túlzott faggyútermelődést, kezeli a tág pórusokat anélkül, hogy szárítana. Az arcbőr tiszta és ragyogó lesz.

Fő hatóanyagok:

  • Óceánból nyert Sève Bleue: a hámréteget ásványi    anyagokban gazdag, „éltetővízzel” való feltöltése és    hidratálása. A barrier funkció helyreállítása.
  • Fucus Spiralis barna alga: faggyútermelés   szabályozó, antibakteriális hatás
  • Tetraselmis Chui zöld alga: irritáció és   gyulladáscsökkentő hatás, a tág pórusok   kialakulásának és a baktériumok elszapordásának megelőzése
  • Moringa mag kivonat:  mélytisztító, szennyeződés megkötő

 

Tudástár: A bőrt gyengéden megszabadítja az összes szennyeződéstől, mely megakadályozza a bőrlégzést és irritálja a bőrt.

Thalgo-tipp: Minden zsíros, vagy kombinált bőrrel rendelkező nőnek és tinédzsernek, akik szeretnének megszabadulni az aknéktól, és egy matt, egészségesebb bőrre vágynak. Zsíros bőr esetén egész arcra, kombinált bőr esetében használja a T-zónában.

Kiszerelés: 200 ml és 500 ml

Alkalmazás:  Használja reggel és este az arc letisztítására, először magában, majd néhány perc múlva vízzel felhabosítva, ezután öblítse le és tonizálja a bőrt.

Külön megjegyzés:  A teljes tisztító sorozat megfelel az új Thalgo formula szabadalomnak. A termék parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.