Arcápolás

ZSÍROS PROBLÉMÁS BŐR

ABSOLUTE PURIFYING MASK

ABSOLUTE PURIFYING MASK

Mélytisztító Mattosító Krémpakolás
Pórusösszehúzó, mélytisztító, remineralizáló maszk a zsíros, problémás bőrre.

Bársonyos, selymes készítmény, mely mindössze 10 perc alatt távolítja el a faggyút és szennyeződéseket. Csersavtartalmának összehúzó hatása csökkenti a pórusok méretét és szabályozza a faggyú áramlását. Az arcbőr visszanyeri valódi és természetes ragyogását.

Fő hatóanyagok:

  • Óceánból nyert Sève Bleue: a hámréteget ásványi    anyagokban gazdag, „éltetővízzel” való feltöltése és    hidratálása. A barrier funkció helyreállítása.
  • Fucus Spiralis barna alga: faggyútermelés   szabályozó, antibakteriális hatás
  • Tetraselmis Chui zöld alga: irritáció és   gyulladáscsökkentő hatás, a tág pórusok   kialakulásának és a baktériumok elszapordásának megelőzése
  • Hamamelisz (csodamogyoró): összehúzó hatás


Tipp: Minden zsíros, vagy kombinált bőrrel rendelkező nőnek és tinédzsernek, akik szeretnének megszabadulni az aknéktól, és egy matt, egészségesebb bőrre vágynak. Zsíros bőr esetén egész arcra, kombinált bőr esetében használja a T-zónában.

Kiszerelés: 20 ml

Alkalmazás: Használja hetente egy-két alkalommal. Vigye fel a maszkot az arcra és a nyakra (vegyes bőr esetében a T-zónára), elkerülve a szemkörnyéket! Hagyja hatni 15-20 percig, majd mossa le meleg vízzel.

Külön megjegyzés: A készítmény parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajat, propilén-glikolt, (GMO) genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket.