Anti-Age Bőrápolás

SZILíCIUM KÉSZíTMÉNYEK 40+

SILICIUM CREAM

SILICIUM CREAM

Szilícium krém
Intenzív fiatalító hatású anti-aging krém, mely képes újraformálni a megereszkedett arcbőr kontúrjait és feltölteni a mély ráncokat.

Könnyen felszívódó, gazdag krém sejtregeneráló Tengeri Szilícium komplexszel, bőrmegújító Matrixyl 6 peptiddel, melyek harcolnak a látható ráncok és a bőr megereszkedése ellen, illetve feltölti a ráncokat és újraformázza az arc kontúrjait. A tengeri vörös alga regenerálja, újjáépíti és serkenti a bőr hialuronsav készletét. 

Tudástár: 40 éves kortól ajánlott a mélyebb ráncok feltöltésére és a bőr megereszkedése ellen.

Fő hatóanyagok:

  • Tengeri Szilícium Komplex: ránctalanít, feszesít, feltölt, megemeli az arc kontúrjait, és hidratál, fokozza a sejtek anyagcseréjét és elősegíti az új, egészséges, fiatal sejtek termelődését .
  • Matrixyl 6: újrastrukturálja a bőrt és regenerál
  • Meristotheca dakarensis + Jania rubens alga: a bőr hialuronsav tartalmát védi és erősíti
  • Sheavaj: visszaállítja a bőr rugalmasságát és hidratál
  • Jojoba olaj: intenzíven táplál és véd

Alkalmazás:
vigye fel reggel és este az arcra és a nyakra. Évente néhány alkalommal kombinálja a készítményt Szilícium Koncentrátummal, vagy a Szilícium Arc kontúr és Nyakápoló Kivonattal.

Kiszerelés: 50 ml 

Külön megjegyzés: Termékeink parabénmentesek, nem tartalmaznak ásványi olajokat, propilén-glikolt, genetikailag módosított anyagokat és állati eredetű összetevőket (kivéve a méhviaszt).