Szemkörnyék kezelés


Thalgo Eye Expert kezeléssel azonnali egészséges ragyogó szemek 30 perc alatt


Eye Expert szemkörnyék ápolás felsőfokon


A speciális Actflow® és Koffein Micropatch Gel® összetevőkbben gazdag kezelés hatékony a duzzanatok és sötét karikák ellen. A gyengéd szemkörnyék letisztítás és peeling után, kollagént és hialuronsavat tartalmazó koncentrált készítmények elősegítik a szemkörnyék feltöltését és feszesítését.
A kezelést az Anti-ageing szemkörnyék masszázs teszi hatékonyabbá és egyedivé. A kézi és elektronikus Eye Massage Mask (elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását és a szemkörnyék kötőszöveti regenerációját) masszázs technológiák kombinálása azonnali, fiatalos megjelenést kölcsönöz a szemeknek.

Thalgo szemkörnyékápoló hatóanyagok: Tengeri Native kollagén, hialuronsav komplex, Tengeri szilícium komplex, Matrixyl 6000 peptid (ránctalanító, megújító hatás), Actflow® (sötét karikák ellen), Koffein Micropatch Gel (szemkörnyéki duzzanat ellen), Jania Rubens Alga, zöld tea, búzavirág, napraforgó és B5 provitamin.

Eredmények: A speciális szemkörnyék kezelés hatására a szemkörnyék terület megújul, megfiatalodik, feszessé és teljesen felfrissültté válik.